Alltid ett perfekt slutresultat!

Vår nuvarande verksamhet startade 1991, men redan runt 1982 började ägaren Mose Freyer med lackering. Mose började i liten skala med lackering av entusiastbilar och sakta men säkert har vi vuxit till vad vi är idag. Det som började som ett litet familjeföretag är idag ett aktiebolag med runt 40 medarbetare. En stor och bidragande orsak till att vi är där vi är idag är våra fantastiska medarbetare samt att vi alltid satsat på kvalité.

Vårt kvalitetstänkande har gett oss ett gott rykte på marknaden. Vi väljer alltid bästa tänkbara material från grunden vilket ger en bra slutprodukt rakt igenom. Vår ambition är att att hålla högsta möjliga kvalitet på våra arbeten. Vi har kontinuerligt moderniserat samt byggt om och till våra lokaler till de ca 2450m² lokalerna idag upptar. Vi har installerat ny ventilation och lyftar för optimal arbetsställning i såväl lackboxar som i slipbås och bilplåtverkstaden – allt för att få en god arbetsmiljö. Vi har idag kapacitet för 15-20 objekt dagligen. Givetvis hämtar och lämnar vi bilar hos våra kunder.

Vi har haft samma ägare sedan vi startade och nu är även ägarens barn på väg in i företaget. De har gått 3 års utbildning till billackerare respektive plåt- och riktutbildning och vi ser därför med stor tillförsikt framtiden an och hoppas att företaget även i framtiden kommer att drivas inom familjen den dag då nuvarande ägare bestämmer sig för att bli lämna över.

KontaktpersonerMose Freyer

VD

044-32 00 31
email: mose@moses.se
Lina Freyer

Affärsområdeschef
Lackering & Rekonditionering

044-32 00 31
email: lina@moses.se

Michael Regander

Kundmottagning Service
Övrig Bilmarknad

044-32 00 31
email: michael@moses.se
Birgitta Freyer

Administrativ Chef

044-32 00 31
email: birgitta@moses.se
Björn Freyer

Affärsområdeschef
Plåt och skadeavdelning

044-32 00 31
email: bjorn@moses.se

Henric Gunnardsson

Affärsområdeschef
Reservdelar

044-32 00 31
email: henric@moses.se