Untitled Document

Passionen för bilar är grunden till Moses Bil & Lack i Tollarp. Från att ha startat som ett litet enmansföretag 1991 är vi nu ett aktiebolag med runt 30 anställda. Genom åren har vårt goda rykte spridit sig från mun till mun och tack vare det kommer numera kunder från när och fjärran med sina bilar.

Moses Bil & Lack är idag en fullt utrustad bilskadeanläggning. Vi använder den senaste tekniken inom billackeringsområdet och i hela verksamheten används datorstöd fullt ut. Vi utför skadearbeten, lackering, rekonditionering och rostskyddsbehandling. Vi erbjuder auktoriserad service på Volkswagen, SEAT och Skoda. Givetvis ger vi samma kärlek till alla bilmärken där vi har stor och långvarig kompetens.

Ett bevis för att våra kunder uppskattar det vi gör och gärna rekommenderar oss vidare är att vi successivt måste bygga ut och vi har numera lokaler på hela 5 000 m2. Vi funderar ständigt på hur vi kan utveckla bolaget ytterligare i framtiden. Tack vare det breda kunnande som finns i företaget kan vi ta oss an allt från den splitternya miljöbilen till den gamla veteranen. Oavsett vad vi gör är kvalitet alltid vår ledstjärna. Vi ställer mycket höga krav på oss själva och ger aldrig upp. Alla jobb ska vara hundraprocentigt utförda. Målet är att du ska bli utomordentligt nöjd och vilja komma tillbaka nästa gång. Och nästa. Och nästa…

Vår allra största tillgång är personalen. Personalomsättningen är låg. Den först anställda kom 1998 – och han är kvar än idag. All vår personal är handplockad. Det vi söker hos en medarbetare är den rätta ”feelingen”. För hos oss är känslan, kunnandet och pålitligheten viktigare än pappersmeriter!

Varmt välkommen till oss på Moses Bil & Lack!

Mose Freyer